Uutiset

FC Honka Akatemia 02 valmistautui ELL-kauteen Espanjan Bergassa

Forward Football Agency järjesti FC Honka Akatemia 02-joukkueelle ELL-kauteen valmistavan laadukkaan harjoitusleirin Espanjan Bergaan (10.-16-3.2017). Berga sijaitsee Pyreneillä, Katalonian maakunnassa tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta (96km) Alue on tunnettu ympärivuotisesta miellyttävästä lämpötilasta ja kauniista luonnosta.

Laadukasta pelaaja-arkea ja kansainvälistä pelitempoa

Kansainvälisen leirin tavoitteena oli päästä harjoittelemaan pallollista pelaamista kovassa kansainvälisessä pelitempossa ja viedä joukkueen pelaamista eteenpäin. Leirin teemoina olivat pelinavaaminen ja koko joukkueen puolustaminen. (mm. prässi, laitapelaajien yhteistyö ja linjojen toiminta) Leirin harjoitusvastustajiksi oli saatu kovia Katalonian alueen 01/02 –ikäluokan joukkueet.

Olosuhteiden puolesta kaikki oli hoidettu laadukkaan pelaaja-arjen ehdoilla. Hongan joukkue majoittui korkeatasoisessa Berga Resort hyvinvointikeskuksessa täysylläpidolla. Ruokana joukkueelle tarjottiin lähialueilla kasvatettua luomuruokaa.

Katalonian leirin antoi hyvää suuntaa pelaajille ja valmentajille niistä asioista missä joukkue on kansainvälisessä vertailussa mukana ja erityisesti niistä asioista minkä asioiden kanssa on eniten työstettävää.