Forward Football Agency Grassroot - palvelut

Kansainväliset jalkapalloleirit

FFA:n järjestämillä tasokkailla kansainvälisillä jalkapalloleireillä pelaajat, joukkueet ja valmentajat pääsevät harjoittelemaan huippuolosuhteissa sekä tapaamaan, verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia eri maiden akatemioiden valmentajien ja seuratoimijoiden kanssa. Jokainen leiri on ainutlaatuinen ja yksilöllisten toiveiden mukaan räätälöity ratkaisu. Yhteistyökumppaniverkostomme kautta pystymme tarjoamaan leiritysvaihtoehtoja eri puolilta Espanjaa ja Italiaa. Kerro toiveesi, niin suunnitellaan yhdessä joukkueenne tarpeisiinne täydellisesti sopiva leirikokonaisuus.

Kansainväliset kutsuturnaukset

Tarjoamme suomalaisjoukkueille erinomaisen väylän ja mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin kutsuturnauksiin, joissa pelaa eri tasoisia akatemiajoukkueita ympäri Eurooppaa. Näissä turnauksissa pelaajat saavat hyvää kosketuspintaa kansainvälisiin peleihin ja tasonmittausta itselleen.

Monesti kansainvälisiin turnauksiin lähtö on arpapeliä – onko turnaus kentien liian kovatasoinen tai vastaavasti heikkotasoinen omalle joukkueelle, toimiiko järjestelyt paikan päällä, onko olosuhteet sitä mitä on luvattu? jne. Teemme läheistä yhteistyötä Espanjan ja Italian johtavien junioriturnausten järjestäjien kanssa. Vuosien työn tuloksena luotu luottamussuhde paikallisiin toimijoihin, ja sitä kautta rakentunut kansainvälisen turnaustarjoaman tuntemus takaavat sen, että pystymme etsimään jokaiselle joukkueelle juuri heidän tasoonsa ja tarpeisiinsa sopivan turnauksen. Näin joukkue saa turnausmatkastaan maksimaalisen hyödyn irti.

Yksilövalmennus

Tarjoamme kehityshaluisille ja tavoitteellisille suomalaispelaajille mahdollisuuden harjoitella ja kehittää taitojaan kansainvälisessä toimintaympäristössä ja kansainvälisin opein. Yksilövalmennusta voidaan järjestää joko Suomessa tai yhteistyöseurojemme kautta ulkomailla. Yksilövalmennus-ohjelmissa pureudutaan pelaajan teknisiin, taktisiin, fyysisiin ja henkisiin ominaisuuksiin. Lisäksi annamme pelipaikkakohtaista yksilöllistä opetusta.