Keitä olemme
ja mitä teemme

Forward Football Agency

Forward Football Agency on Suomessa syntynyt, kansainvälisten jalkapallopalveluiden konsultointiin erikoistunut yritys. Autamme suomalaisia pelaajia sekä joukkueita ikään katsomatta löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivan väylän kansainvälisille jalkapallokentille helposti ja luotettavasti.

Missiomme on, että mahdollisimman monella suomalaisella jalkapalloilijalla tai valmentajalla on mahdollisuus saada kosketus kansainväliseen jalkapalloon ja huippuolosuhteisiin joko pelaamisen, treenaamisen tai kouluttautumisen muodossa.

Olemme luoneet Pohjoismaissa ainutlaatuisen palvelumallin, jossa tarjoamme tukea ja asiantuntija-apua jalkapalloilijoille koko heidän pelaajapolkunsa ajan ruohonjuuritasolta ammattilaiseksi.

Grassroot-toiminta on tärkeää kasvatusta ja motivointia nuorten pelaajien pyrkiessä eteenpäin jalkapalloilijana. Olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen palvelukonseptin / henkilökohtaisen kehitysohjelman, kansainväliselle tasolle pyrkiville tavoitteellisille pelaajille. Seuraamme tiiviisti kehitysohjelmassa mukana olevien pelaajien arkea omissa joukkueissaan ja toimimme heidän tukena kohti pelaajan asettamia tavoitteita.

Osana kehitysohjelmaa tarjoamme tavoitteellisille pelaajille myös mahdollisuuden osallistua kauttamme kansainvälisille leireille.

Pelaajan kasvaessa ja kehittyessä tarpeeksi korkealle tasolle on edessä mietintä siirtymisestä ammattilaiseksi. Tässä pelaajapolun vaiheessa kuvaan astuvat PRO-palvelumme.  Tarjoamme sekä pelaajille että valmentajille apua edustussopimusten muodossa sekä löytämään itselleen parhaan mahdollisen agentin ja seuran.